Jocuri Noi din Ora in Ora
Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
» »

Pisica Persana

Joc Pisica Persana

Ingrijesti pisica bolnava buton mouse stanga mouse
Mai multe jocuri pentru categoriile distribuite pe Facebook. Distribuie categoria
- sau - Distribuie jocul

Povestea jocului Pisica Persana:

Aceasta este o pisica persana ce s-a lovit rau de tot. Trebuie sa o ingrijesti, inalturand loviturile, murdaria si restul. Dupa ce termini, vei duce pisica la spalat. Si o vei infrumuseta pentru a te putea mandri cu ea.

Media pentru jocul Pisica Persana este 3.33 din 5 cu 6 voturi.
Cate diamante face?
Pune jocul Pisica Persana pe site-ul sau blog-ul tau:
Jocuri de ingrijit pisiciJocuri cu pisiciJocuri cu veterinariJocuri cu doctori de animale

Categoriile jocului Pisica Persana

jocuri pentru copii de 3 anijocuri pentru copii de 4 anijocuri cu animale de casajocuri pentru copiijocuri cu pisici gratisjocuri de spalat pisicijocuri pentru copiijocuri de ingrijitjocuri de ingrijit animale
Sfaturi, tructuri, strategii si indicii pentru jocul Pisica Persana:

Ai descoperit ceva interesant la acest joc de ingrijit pisici? Ai gasit vreun truc sau poti da vreun sfat? Spune-ne si noua!

Alege: dragon si furnica
poza 2 poza 3 poza 13 poza 18 poza 21 Adauga Sfat
Nu exista sfaturi pentru acest joc, adauga tu unul!
Iti plac jocurile de ingrijit pisici? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Pisica Persana.

Jocul Pisica Persana este un joc de ingrijit pisici si face parte din categoria jocurilor cu pisici. A fost adaugat la data de 28 August 2015, 12:00 si a fost jucat de 2647 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul Pisica Persana, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri de ingrijit pisici. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri cu pisici vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Pisica Persana, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii Am inteles