Jocuri Noi din Ora in Ora
Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
» »

Design de Haine din Blugi

Joc Design de Haine din Blugi

Creezi haine din blugi mouse buton mouse stanga
Mai multe jocuri pentru categoriile distribuite pe Facebook. Distribuie categoria
- sau - Distribuie jocul

Povestea jocului Design de Haine din Blugi:

Hai sa-ti faci haine din blugi, vei face o geaca de blugi si o fusta sau pantaloni de blugi. Poti apasa pe bec pentru a te inspira. Iti vei alege modelele de haine iar apoi vei taia cu foarfeca materialele si le vei face forma cu masina de cusut.

Media pentru jocul Design de Haine din Blugi este 3.12 din 5 cu 106 voturi.
Cate diamante face?
Pune jocul Design de Haine din Blugi pe site-ul sau blog-ul tau:
Jocuri de creat haineJocuri de facut haineJocuri fashion designerJocuri de creat moda

Categoriile jocului Design de Haine din Blugi

jocuri casa de modajocuri cu fete la modajocuri de imbracat fete cool la modajocuri de modajocuri cu hainejocuri de cusutjocuri de creatjocuri faine de fetejocuri frumoase pentru fetejocuri de fete de 10 anijocuri pentru fete de 13 anijocuri de fete de 15 ani
Sfaturi, tructuri, strategii si indicii pentru jocul Design de Haine din Blugi:

Ai descoperit ceva interesant la acest joc de creat haine? Ai gasit vreun truc sau poti da vreun sfat? Spune-ne si noua!

Alege: peste, os si furnica
poza 2 poza 3 poza 13 poza 21 poza 22 Adauga Sfat
roxi

frumos

tara

tare


Iti plac jocurile de creat haine? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Design de Haine din Blugi.

Jocul Design de Haine din Blugi este un joc de creat haine si face parte din categoria jocurilor de facut haine. A fost adaugat la data de 12 Octombrie 2015, 09:00 si a fost jucat de 10641 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul Design de Haine din Blugi, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri de creat haine. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri de facut haine vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Design de Haine din Blugi, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii Am inteles