Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
Jocuri noi din ora in ora!
» »

Tenis de Camp 3D

Jocuri Ramira
Jocuri noi din ora in ora!

Joc Tenis de Camp 3D

Misti jucatorul si lovesti mingea de tenis mouse buton mouse stanga

Povestea jocului Tenis de Camp 3D:

Unul dintre cele mai frumoase jocuri de tenis pe care le-am jucat. Are grafica 3D si poti regla usor traictoria mingeai cand o lovesti cu racheta direct din mouse. Poti trimite mingi taiate la fileu sau poti sa tragi tare in functie de unde este adversarul tau.

Pune jocul Tenis de Camp 3D pe site-ul sau blog-ul tau:
Cate diamante face?
Trimite jocul pe: Messenger Trimite pe Yahoo Messenger! Facebook Trimite pe Facebook! Twitter Trimite pe Twitter!

Comentariile celor care au jucat jocul Tenis de Camp 3D:

Spune-ti si tu parerea despre acest joc tenis 3d, lauda-l sau desfiinteaza-l, important pentru mine e sa fii sincer. Cu ajutorul comentariilor tale vom avea jocuri cu sport mai bune pentru ca voi stii ce-ti place.

poza 4 poza 8 poza 14 poza 19 poza 21
Nu sunt comentarii!

Iti plac jocurile tenis 3d? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Tenis de Camp 3D.
Jocul Tenis de Camp 3D este un joc tenis 3d si face parte din categoria jocurilor cu sport. A fost adaugat la data de 02 Decembrie 2013, 16:00 si a fost jucat de 678 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul Tenis de Camp 3D, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri tenis 3d. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri cu sport vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Tenis de Camp 3D, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Hai sa ne cunoastem | Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
0 minute si 0 secunde