Jocuri Noi din Ora in Ora
Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
» »

Razboiul Intergalactic

Joc Razboiul Intergalactic

Pilotezi nava spatiala wasd separator Tragi cu laser space
Lansezi rachete q separator Activezi scutul e
Sau doar un mouse mouse buton mouse stanga
Mai multe jocuri pentru categoriile distribuite pe Facebook. Distribuie categoria
- sau - Distribuie jocul

Povestea jocului Razboiul Intergalactic:

Asa arata un razboi atunci cand doua galaxi decid sa se lupte pentru suprematia universului. Tu vei pilota cea mai puternica nava spatiala de razboi a oamenilor. Vei trage cu lasere, vei lansa rachete si-ti vei activa un scut ce te poate apara de aproape orice.

Media pentru jocul Razboiul Intergalactic este 3.04 din 5 cu 25 voturi.
Cate diamante face?
Pune jocul Razboiul Intergalactic pe site-ul sau blog-ul tau:
Jocuri cu nave spatiale 3dJocuri arcadeJocuri cu razboiJocuri cu avioane de razboi

Categoriile jocului Razboiul Intergalactic

jocuri cu luptejocuri cu avioane de luptajocuri pe telefonjocuri pentru telefonjocuri gratis pentru telefonjocuri pentru mobiljocuri cu laserejocuri cu armejocuri cu rachetejocuri cu rachete in spatiujocuri de baietijocuri pentru baieti de 11 anijocuri pentru baieti de 12 anijocuri pentru baieti de 10 anijocuri de indemanarejocuri de zburatjocuri in spatiujocuri din mousejocuri din tastatura
Sfaturi, tructuri, strategii si indicii pentru jocul Razboiul Intergalactic:

Ai descoperit ceva interesant la acest joc cu nave spatiale 3d? Ai gasit vreun truc sau poti da vreun sfat? Spune-ne si noua!

Alege: catel si peste
poza 4 poza 5 poza 10 poza 12 poza 18 Adauga Sfat
Nu exista sfaturi pentru acest joc, adauga tu unul!
Iti plac jocurile cu nave spatiale 3d? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Razboiul Intergalactic.

Jocul Razboiul Intergalactic este un joc cu nave spatiale 3d si face parte din categoria jocurilor arcade. A fost adaugat la data de 28 Aprilie 2015, 14:00 si a fost jucat de 3909 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul Razboiul Intergalactic, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri cu nave spatiale 3d. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri arcade vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Razboiul Intergalactic, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii Am inteles