Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
Jocuri noi din ora in ora!
» »

Labirint cu Bile

Jocuri Ramira
Jocuri noi din ora in ora!

Joc Labirint cu Bile

Misti bila sageti

Povestea jocului Labirint cu Bile:

Hai sa te enervezi intr-un joc cu labirinturi, eu nu am avut suficienta rabdare sa termin primul nivel. Bila sare continuu si cade mereu in gropi si desigur nu asta trebuie sa faci. Daca tu poti, mergi cu bila, evita gropile si ajungi unde scrie End.

Pune jocul Labirint cu Bile pe site-ul sau blog-ul tau:
Cate diamante face?
Trimite jocul pe: Messenger Trimite pe Yahoo Messenger! Facebook Trimite pe Facebook! Twitter Trimite pe Twitter!

Comentariile celor care au jucat jocul Labirint cu Bile:

Spune-ti si tu parerea despre acest joc cu labirinturi, lauda-l sau desfiinteaza-l, important pentru mine e sa fii sincer. Cu ajutorul comentariilor tale vom avea jocuri cu puzzle mai bune pentru ca voi stii ce-ti place.

poza 9 poza 10 poza 14 poza 16 poza 19
Nu sunt comentarii!

Iti plac jocurile cu labirinturi? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Labirint cu Bile.
Jocul Labirint cu Bile este un joc cu labirinturi si face parte din categoria jocurilor cu puzzle. A fost adaugat la data de 09 Decembrie 2013, 14:00 si a fost jucat de 718 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 3 dimante pentru jocul Labirint cu Bile, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri cu labirinturi. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri cu puzzle vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Labirint cu Bile, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Hai sa ne cunoastem | Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014