Jocuri Noi din Ora in Ora
Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
» »

In Stil Hip Hop

Joc In Stil Hip Hop

Imbraci fata cool mouse buton mouse stanga
Mai multe jocuri pentru categoriile distribuite pe Facebook. Distribuie categoria
- sau - Distribuie jocul

Povestea jocului In Stil Hip Hop:

Ai de machiat si de imbracat o fata in stil Hip Hop. Ea trebuie sa arate foarte cool. Pe langa hainele de strada, ii poti pune un skateboard, o minge de basket sau un rucsac colorat. Aceasta tinuta are nevoie de un machiaj puternic si de o sapca de fata rea.

Media pentru jocul In Stil Hip Hop este 5 din 5 cu 1 voturi.
Cate diamante face?
Pune jocul In Stil Hip Hop pe site-ul sau blog-ul tau:
Jocuri de imbracat fete coolJocuri de dress upJocuri cu haineJocuri de imbracat fete

Categoriile jocului In Stil Hip Hop

jocuri fete cooljocuri de machiat si imbracatjocuri cu machiajjocuri cu fete de imbracat si machiatjocuri de machiatjocuri pentru fete de 4 anijocuri pentru fete de 6 anijocuri de fete de 8 anijocuri de imbracat fete adevaratejocuri cu fetejocuri de fetejocuri numai de fetejocuri fete dress upjocuri frumoase pentru fete
Sfaturi, tructuri, strategii si indicii pentru jocul In Stil Hip Hop:

Ai descoperit ceva interesant la acest joc de imbracat fete cool? Ai gasit vreun truc sau poti da vreun sfat? Spune-ne si noua!

Alege: soparla, melc si furnica
poza 2 poza 6 poza 9 poza 23 poza 25 Adauga Sfat
Nu exista sfaturi pentru acest joc, adauga tu unul!
Iti plac jocurile de imbracat fete cool? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul In Stil Hip Hop.

Jocul In Stil Hip Hop este un joc de imbracat fete cool si face parte din categoria jocurilor de dress up. A fost adaugat la data de 07 Iulie 2015, 21:00 si a fost jucat de 2499 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul In Stil Hip Hop, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri de imbracat fete cool. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri de dress up vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul In Stil Hip Hop, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii Am inteles