Jocuri Noi din Ora in Ora
Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
» »

In Gradina de Vara

Joc In Gradina de Vara

Machiezi si imbraci fata mouse buton mouse stanga
Mai multe jocuri pentru categoriile distribuite pe Facebook. Distribuie categoria
- sau - Distribuie jocul

Povestea jocului In Gradina de Vara:

Hai la o plimbare prin gradina de vara alaturi de o fetita draguta. Inainte de a pleca va trebui sa imbraci fata si sa o machiezi. Foloseste trusa speciala cu farduri de vara apoi alege-i coafura, o bluza, o fusta sau pantaloni si niste bijuterii.

Media pentru jocul In Gradina de Vara este 3.33 din 5 cu 6 voturi.
Cate diamante face?
Pune jocul In Gradina de Vara pe site-ul sau blog-ul tau:
Jocuri de machiat si imbracatJocuri de imbracat copiiJocuri cu feteJocuri de machiat fete

Categoriile jocului In Gradina de Vara

jocuri cu fete dragutejocuri cu fete barbiejocuri de imbracat papusijocuri de imbracatjocuri cu hainejocuri cu machiajjocuri de machiat gratisjocuri cu parjocuri cu bijuteriijocuri de modajocuri cu papusi pentru fetejocuri online gratis pentru fetejocuri de fetejocuri frumoase pentru fetejocuri de imbracat fete varajocuri de fardat
Sfaturi, tructuri, strategii si indicii pentru jocul In Gradina de Vara:

Ai descoperit ceva interesant la acest joc de machiat si imbracat? Ai gasit vreun truc sau poti da vreun sfat? Spune-ne si noua!

Alege: soparla, broasca si melc
poza 8 poza 9 poza 20 poza 22 poza 24 Adauga Sfat
Nu exista sfaturi pentru acest joc, adauga tu unul!
Iti plac jocurile de machiat si imbracat? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul In Gradina de Vara.

Jocul In Gradina de Vara este un joc de machiat si imbracat si face parte din categoria jocurilor de imbracat copii. A fost adaugat la data de 22 Iunie 2015, 11:00 si a fost jucat de 1842 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul In Gradina de Vara, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri de machiat si imbracat. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri de imbracat copii vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul In Gradina de Vara, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii Am inteles