Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
Jocuri noi din ora in ora!
» »

Drago Adventure

Jocuri Ramira
Jocuri noi din ora in ora!

Joc Drago Adventure

Miscare sageti separator Salt a separator Putere s

Povestea jocului Drago Adventure:

Esti un pui de dragon plecat in aventuri, strange cristalele verzi si pe cele rostii, cine stie, poate la 100 vei primi ceva. Cand intalnesti adversari, sari in capul lor.

Pune jocul Drago Adventure pe site-ul sau blog-ul tau:
Cate diamante face?
Trimite jocul pe: Messenger Trimite pe Yahoo Messenger! Facebook Trimite pe Facebook! Twitter Trimite pe Twitter!

Comentariile celor care au jucat jocul Drago Adventure:

Spune-ti si tu parerea despre acest joc cu dragoni, lauda-l sau desfiinteaza-l, important pentru mine e sa fii sincer. Cu ajutorul comentariilor tale vom avea jocuri de aventuri mai bune pentru ca voi stii ce-ti place.

poza 3 poza 7 poza 8 poza 12 poza 25
Ilonah

Stardol:List.Espaniol
Please vote me covergirl and ncg :O
?
!
!
!
!
!
!
!
!
!!
!
!
!
!
!
!
!
JJ
erika fuu fthjd adtu?;-D.
Anne maui:[
Enaasebrath?Noo isle jetahb.Hui:-{]
HIHIHIHIHHIHIHIHHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JosheIlonah

My gosh....Yea...I speak in brailian!I\'m brazilian!

Ilonah

Huyghaaa Joshe!.Donhu loui???Ahaj,frettey...So.I speak now in english...Do ya speak brazilian :O?.Because we can speak in brazilian

KIA

Buna rezidenti!Vreau s va anont k tokmai akm...M.a luat durerea de burta!Ce ma fac???
Dar...

MaNumescAdi29ani

Femeile cu tate mari,inghit mai multa SPERMA!!!

Joshe135

Ilonah...Fui glu mikannn do shetior...Yuiyiyiyiyiyiyiyiyiyyiyiyiyiyiyiiyy!!!!
I see yai!
Ghonko???Nuila...Mu mesayge yuj thku...Jiuce rom By3 By3

IlonahJoshe

nHi!Ilonah it\\\'s me....I love Joshe....<.>.HAHA!!!!So...Joshe it\\\'s my lover now...nBut he doesn\\\'t know .I\\\'m Romanian....But Joshe it isn\\\'t....nI speak in more languages...So...I speak Germanian,Brazilian,English,Romanian,nFrench etc...nI don\\\'t speak too much English...By3 By3 .

JosheIlonah

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%n

IlonahLoveJoshe


;P

JakaIlonahPourty

end

Iti plac jocurile cu dragoni? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Drago Adventure.
Jocul Drago Adventure este un joc cu dragoni si face parte din categoria jocurilor de aventuri. A fost adaugat la data de 20 Februarie 2011, 03:37 si a fost jucat de 25144 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul Drago Adventure, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri cu dragoni. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri de aventuri vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Drago Adventure, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Hai sa ne cunoastem | Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014