Jocuri Noi din Ora in Ora
Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
» »

Drago Adventure

Joc Drago Adventure

Miscare sageti separator Salt a separator Putere s
Mai multe jocuri pentru categoriile distribuite pe Facebook. Distribuie categoria
- sau - Distribuie jocul

Povestea jocului Drago Adventure:

Esti un pui de dragon plecat in aventuri, strange cristalele verzi si pe cele rostii, cine stie, poate la 100 vei primi ceva. Cand intalnesti adversari, sari in capul lor.

Media pentru jocul Drago Adventure este 3.9 din 5 cu 62 voturi.
Cate diamante face?
Pune jocul Drago Adventure pe site-ul sau blog-ul tau:
Jocuri cu dragoniJocuri de aventuriJocuri copiiJocuri monstrii

Categoriile jocului Drago Adventure

jocuri de copiijocuri kidsjocuri gratisjocuri haioasejocuri marijocuri funjocuri gratuitejocuri cu copiijocuri freejocuri cu aventurajocuri cu aventurijocuri cu dinozaurijocuri flashjocuri tarijocuri superjocuri bunejocuri cooljocuri interesantejocuri betonjocuri unicejocuri mistojocuri fulljocuri cu dragoni gratisjocuri cu dinozauri gratisjocuri cu dinozauri pentru copiijocuri cu dinozauri zburatorijocuri online cu dinozaurijocuri cu dragoni si dinozaurijocuri cu aventuri gratis
Sfaturi, tructuri, strategii si indicii pentru jocul Drago Adventure:

Ai descoperit ceva interesant la acest joc cu dragoni? Ai gasit vreun truc sau poti da vreun sfat? Spune-ne si noua!

Alege: vultur si catel
poza 0 poza 3 poza 6 poza 7 poza 18 Adauga Sfat
Ilonah

Stardol:List.Espaniol
Please vote me covergirl and ncg :O
?
!
!
!
!
!
!
!
!
!!
!
!
!
!
!
!
!
JJ
erika fuu fthjd adtu?;-D.
Anne maui:[
Enaasebrath?Noo isle jetahb.Hui:-{]
HIHIHIHIHHIHIHIHHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JosheIlonah

My gosh....Yea...I speak in brailian!I\'m brazilian!

Ilonah

Huyghaaa Joshe!.Donhu loui???Ahaj,frettey...So.I speak now in english...Do ya speak brazilian :O?.Because we can speak in brazilian

KIA

Buna rezidenti!Vreau s va anont k tokmai akm...M.a luat durerea de burta!Ce ma fac???
Dar...

MaNumescAdi29ani

Femeile cu tate mari,inghit mai multa SPERMA!!!

Joshe135

Ilonah...Fui glu mikannn do shetior...Yuiyiyiyiyiyiyiyiyiyyiyiyiyiyiyiiyy!!!!
I see yai!
Ghonko???Nuila...Mu mesayge yuj thku...Jiuce rom By3 By3

IlonahJoshe

nHi!Ilonah it\\\'s me....I love Joshe....<.>.HAHA!!!!So...Joshe it\\\'s my lover now...nBut he doesn\\\'t know .I\\\'m Romanian....But Joshe it isn\\\'t....nI speak in more languages...So...I speak Germanian,Brazilian,English,Romanian,nFrench etc...nI don\\\'t speak too much English...By3 By3 .

JosheIlonah

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%n

IlonahLoveJoshe


;P

JakaIlonahPourty


Iti plac jocurile cu dragoni? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul Drago Adventure.

Jocul Drago Adventure este un joc cu dragoni si face parte din categoria jocurilor de aventuri. A fost adaugat la data de 20 Februarie 2011, 03:37 si a fost jucat de 27963 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul Drago Adventure, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri cu dragoni. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri de aventuri vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul Drago Adventure, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
Cookie-urile ne ajută să ne furnizăm serviciile. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor. Detalii Am inteles