Buna, eu sunt Ramira. Scrie-mi numele si voi face o vraja pentru tine!
Jocuri noi din ora in ora!
» »

City Drifters

Jocuri Ramira
Jocuri noi din ora in ora!

Joc City Drifters

Conduci masina de curse sageti separator Nitro space

Povestea jocului City Drifters:

Noaptea orasul prinde viata pentru ca masinile de curse ies la plimbare. Este un joc 3D asa ca o sa-ti placa chiar daca-i destul de dificil de castigat.

Pune jocul City Drifters pe site-ul sau blog-ul tau:
Cate diamante face?
Trimite jocul pe: Messenger Trimite pe Yahoo Messenger! Facebook Trimite pe Facebook! Twitter Trimite pe Twitter!

Comentariile celor care au jucat jocul City Drifters:

Spune-ti si tu parerea despre acest joc curse 3d, lauda-l sau desfiinteaza-l, important pentru mine e sa fii sincer. Cu ajutorul comentariilor tale vom avea jocuri cu masini mai bune pentru ca voi stii ce-ti place.

poza 8 poza 9 poza 11 poza 15 poza 17
r0b3rt

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu merge fu**l in gura

adi

nu merge

Malina

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dddddddddddddd

:-

wwwwwwwwwwwwwwwww

oooooooooooooooo:-

wwwwwwwwwwwwwwwww

nu fac nimic doar ma uit la joc cum conduce singur

cata

da nu mergeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

Radu

GREU sa incarca\\\\\\\\

razvan

estr iacs

izabel

nu merge nacazu:@:@

end

Iti plac jocurile curse 3d? Urmareste-ne pe facebook si vei afla cand apare un nou joc.

Ce ar trebui sa mai stii despre jocul City Drifters.
Jocul City Drifters este un joc curse 3d si face parte din categoria jocurilor cu masini. A fost adaugat la data de 23 Octombrie 2011, 01:46 si a fost jucat de 22378 jucatori.

Eu dupa ce l-am jucat am dat 5 dimante pentru jocul City Drifters, aceasta este parerea mea, voteaza si tu jocul cu atat cat crezi ca merita. Voturile voastre sunt importante, ma ajuta sa aleg mai bine urmatoarele jocuri curse 3d. Nu fii secretos si ajuta-ma, daca ti-a placut jocul apasa butonul de Like pe Facebook sau Tweet pe Tweeter, in felul acesta poti spune si prietenilor tai sa-l joace. In categoria cu jocuri cu masini vei mai gasi si alte jocuri similare cu jocul City Drifters, foloseste cautarea pentru a ajunge mai usor la ele.

Daca vrei sa rejoci acest joc iti recomand sa apesi CTRL+D pentru a salva jocul in Bookmark, de acolo il vei putea accesa foarte usor.

Hai sa ne cunoastem | Despre Ramira | Google+ | Termeni si conditii | Contact | © jocuri-ramira.ro - 2014
0 minute si 0 secunde